2010-05-11 12:47:00• hírek • Póti Orsolya

Extrém vagy hagyományos?

Cikksorozatunkban most az extrém frizurákhoz, a kihívó hajviselethez ad néhány tanácsot szakértő rovatunk fodrásza, Nagy Hetty.

Ha valaki valami kihívóra, vagy extravagánsra vágyik, az jó ha fodrásznőnknél kopogtat, ugyanis ez az ő világa. Imádja az extremitást, mert tele van fantáziával, és ilyen téren „nagyon el tud vele szaladni a ló". Az extremitás, egy extrém frizura mindenkinek másat jelent, ezért jó, ha fodrásznőnknek  pontosan elmagyarázzuk milyen frizurát és mennyire extrémet szeretnénk. A fodrászok többsége szívesen kipróbál minden félét, bátran kísérleteznek és használják fantáziájukat, de ez nem minden vendégnél jön be. Ezért jó az, ha előre elmagyarázzuk, hogy mit is szeretnénk.

Vannak olyan emberek, akik egy két színes melír láttán elszörnyülködnek, ugyanakkor vannak olyanok, akik bevállalósak, és teljes mértékben a fodrász fantáziájára bízzák magukat. De hogyan is lehet egy frizura extrém? Egy érdekes hajvágás, és egy nagyon egyszerű frizura élénk vagy kihívó színekkel is lehet extrém. Az egész akkor kerek, ha a hajvágás és a festés is különleges és feltűnő. Egész harsány színekkel is lehet extrém hatást kelteni, csak megfelelően kell használni ezeket.



Extrém hatást elérhetünk egy egyszerűen és érdekesen levágott,  a hajunktól eltérő színű frufruval is. Persze csak ízléssel, mert sokan úgymond túl extrémet szeretnének alkotni, de ez sajnos balul sül el, és inkább az egész frizura nevetségessé válik. Ezeket a frizurákat megfontoltan és jó ízléssel és nem utolsó sorban hozzáértéssel kell elkészíteni, ezért mindenképpen ajánlott egy jó fodrász felkeresése.

A kihívó frizurákat első sorban a fiatalok kedvelik, de ma már a 30-as 50-es korosztály sem veti meg ezeket, sőt Nagy Hetty tapasztalatai szerint egy 40 év körüli hölgy sokkal bevállalósabb, mint egy 20 éves. Hogy  mi ennek az oka? Ezeknek a hölgyeknek már nincsenek megfelelési vágyaik, és már nem igazán érdekli őket,  hogy  ki mit mond róluk, ők már nem a divat után irányodnak, hanem azt viselik, amiben egyszerűen jól érzik magukat. A fiatalabb korosztály tele van megfelelési vággyal, és nagyon sokat adnak a külvilág véleményére, ha tetszik is nekik elutasítják a kihívó, extrém frizurát.
Kis bevállalással és merészséggel bárki készíthet magának extrém frizurát, mivel ezeket is el lehet készíteni elegánsan, és könnyen lehet lehet öltözködni hozzá.




Egy extravagáns frizura is lehet elegáns


Egy élénk hajszínnel is extrém hatást érhetünk el
Egy élénk hajszínnel is extrém hatást érhetünk el


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: