2018-10-05 11:46:45• hírek • Szatmár.ro

Exklúzív – a Szatmár.ro Facebook csoportja

Két napja kísérleti jelleggel elindítottuk a Szatmár.ro Facebook csoportját, amelyhez máris közel 500-an csatlakoztak.

A csoport célja kettős: egyrészt szeretnénk lehetővé tenni, hogy olvasóink témajavasolatokkal, kérdésekkel, hasznos információkkal fordulhassanak hozzánk vagy a többi olvasóhoz. Másrészt szeretnénk exklúzív képekkel, videókkal, bennfentes információkkal és élő közvetítésekkel szolgálni olvasóinknak - ráadásul az esemény helyszínéről, így valóban azonnal értesülhetnek arról, ami Szatmáron történik.

 

Továbbá szavazásokkal várnánk a csoport tagjait, amelyek az olvasóink igényeinek jobb megismerésében segítenek. Természetesen a Szatmár.ro-n közzétett hírek egy részét is megosztjuk a csoport tagjaival. 

 

Persze, ez nem azt jelenti, hogy a Szatmár.ro Facebook oldala innentől kezdve nem működik. Ilyenről szó sincs! Az oldalra híreinket továbbra is feltöltjük. A csoportban azonban több mindenre nyílik lehetőségünk és a személyes kommunikáció is közvetlenebb.

 

Egy eseményre vagy rendezvényre szeretné felhívni a figyelmet? Látott bármi érdekeset? Feltúrták a járdáját és nem lehet rajta járni? Témavaslata lenne? Ossza meg velünk és a közösséggel, beszéljünk róla! Mi pedig, ha a téma sokakat érinthet, utánajárunk és megírjuk a Szatmár.ro olvasóinak is.

 

Ami Önt foglalkoztatja, lehet, hogy szatmáriak ezreit is! Ami Önt foglalkoztatja, az minket is. Legyen „képe” megosztani!

 

Csatlakozzon az alábbi linken, legyen tagja a Szatmár.ro csoportjának.

 

 
Exklúzív - A Szatmár.ro csoportja
Facebook Group · 432 members
CSATLAKOZOM
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: