2010-12-28 15:14:27• hírek • Balog Anita

Évzáró összejövetelt szervezett az RMDSZ

A Svábházban tartott összejövetellel zárta az évet a Szatmár Megyei RMDSZ.

Szatmár megyei polgármesterek és RMDSZ-es tisztségviselők jelenlétében tartotta meg idei évzáró összejövetelét a Szatmár Megyei RMDSZ. Az egybegyűlteket Csehi Árpád Szabolcs, a szervezet elnöke, illetve a Szatmár Megyei Tanács elnöke köszöntötte. Elmondta: meglehetősen felemás volt az idei év a szervezet számára, hiszen jó s gyengébb eredmények is születtek 2010-ben. A megyei RMDSZ szervezet időközi választásokon méretkezett meg több településen és a gazdasági válság is némileg visszavetette a magyarlakta települések fejlődését. Szerencsére az év végére vidékfejlesztési projektek indultak be, melyek lendületet adhatnak 2011-ben a települések fejlődésének.

A következő évet a megyei RMDSZ elnöke az előkészületek évének nevezte, amelyben a 2012-es választásokra kell felkészülni - abban az évben ugyanis helyhatósági és parlamenti választást is tartanak majd.

Erdei D. István parlamenti képviselő valamint Günthner Tibor is köszöntötték az egybegyűlteket, és Gaman Mihály, a szervezet ügyvezető elnöke sem maradt ki a felszólalók sorából, akik egy jobb évet kívántak a jelenlevőknek 2011-re.


Zárta az évet a Szatmár Megyei RMDSZ


Zárta az évet a Szatmár Megyei RMDSZ
Zárta az évet a Szatmár Megyei RMDSZ


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: