2018. szeptember. 26., szerda
Névnap:
2017-11-04 07:07:07• hírek • Blikk.hu

Évtizedekig hallgatott: Havas Henriket szexuálisan zaklatta férfi kollégája

Megdöbbentő titkot mesélt el a múltjából Havas Henrik! A Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető elárulta, több évtizede zaklatta őt egy férfi kollégája, akivel azóta is összefut időnként, és tagadhatatlan, érződik feszültség kettejük kapcsolatában.

 

– Engem is megpróbált molesztálni egy közismert kolléga – elevenítette fel a több évtizedes történetet Havas az ATV stúdiójában a #Bochkor felvételén.

 

Akkoriban a Tanár úr hírszerkesztőként dolgozott a Magyar Rádiónál, és egy nap, miután végzett az esti hírösszefoglalóval és indult volna haza, kollégája megkérte, vigye el őt is. Körülbelül az ötödik közös autókázás alkalmával bújt ki a szög a zsákból – a férfi Havas sliccére tette a kezét.

 

– Odanyúlt és megkérdezte, nem folytatnánk-e nála? – idézte fel Havas Henrik a meglehetősen kellemetlen szituációt, amelyben elsősorban nem is a férfi közeledését érezte kínosnak, inkább azt, hogy nem ismerte fel rögtön a helyzetet.

 

– Leginkább a saját naivitásom dühített fel, mert 4-5 estém elment azzal, hogy a belvárosban csámborogtam, miközben Havasné Békásmegyeren várt a vacsorával. Nem akart kiszállni a kocsiból, beszélgetnem kellett még vele, hülye voltam, felismerhettem volna a helyzetet – mondta a Blikknek utólag Havas.

 

A televíziós hozzátette, ő csak udvarias akart lenni a kollégával, lelkileg nem rázta meg a dolog, bár az elpocsékolt estéket sajnálja.

 

– Nincs rossz emlékem, hiszen nem egy 14 esztendős fiú voltam, harmincvalahány éves férfiként ez az érintés nem ért megrázkódtatásként és a szexuális identitásom sem ingott meg – jelentette ki Havas Henrik, akit dühít, hogy a homoszexuálisoknak bujkál­niuk kell, ami olykor kellemetlen szituációkhoz vezethet. – Ez egy hülye ország, a melegeknek is sokkal könnyebb lenne, ha nem kellene kettős életet élniük. Dühít, hogy ez a kolléga nőkkel fényképezkedik, mert azóta is élvonalban van, és rengeteget szerepel, de nem mondhatja el magáról, hogy meleg, ezért kétszínű és gátlástalan életet él. Egyszerre haragszom rá és sajnálom is.

 

Havas nem árulta el a kolléga nevét, annyit mondott, a szakmában úgyis mindenki tudja, kiről van szó.

 

Havas 1979-ben hírszerkesztőként kezdte pályafutását a Magyar Rádiónál, 1985-ben a Krónika szerkesztő-műsorvezetője, két év múlva pedig főmunkatárs lett. Részt vett a Szorító, az Első kézből, a Jó reggelt és a 168 óra című műsorok készítésében is. 1995-ben kilépett a rádióból és tévés karrierjére koncentrált, de 2008-ban újra rádiózni kezdett, a Klubrádió műsorvezetője lett.

További bulvárcikkekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: