2011-01-12 14:55:02• hírek • Póti Orsolya

Évnyitó rock-koncert a Zamfirescuban

Az év első punk-rock koncertjére kerül sor január 15-én a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban. Fellép a kolozsvári Relative és a szatmári Stand Alone együttes.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ vezetősége az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az évben is különböző kulturális rendezvények, koncertek és fesztiválok megszervezését tervezi. Az első rendezvényükre január 15-én, szombat este 20 órától kerül sor a kulturális központ koncerttermében.

Ez alkalomból az alternatív rock zene kedvelőit várják, ugyanis a kolozsvári Relative együttest, és a szatmári Stand Alone zenekart láthatják színpadon. A kolozsvári alternatív rock együttes 2008-ban alakult. Stílusukra jellemző a deviancia, a nagy eltérés, hiszen minden egyes tagjának különböző zenei ízlése van. A eltérő ízlések ellenére a zenészek közös célja, hogy energetikus, vidám dalokkal lepjék meg közönségüket.

A szatmári Stand Alone négy fiatal tagja már több fellépésen van túl; részt vettek különböző fesztiválokon, koncerteken. Rock, slow rock illetve punk dalokat játszanak - áll az együttes oldalán.


A szatmári Stand Alone
A szatmári Stand Alone


A Relative zenekar
A Relative zenekar


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: