2018-09-10 13:02:48• hírek • Szatmár.ro

Évnyitó a 10-es számú Általános Iskolában

Véget ért a vakáció, újra iskolapadba kell ülni - sokan örömmel, mások kicsit szomorúan tértek vissz az iskolába. A legkisebbek pedig alig fértek a bőrükbe az izgalomtól.
 

Hétfőn 9 órai kezdettel tartották a tanévnyitó ünnepséget a 10-es számú Általános Iskolában. Az iskolaudvar megtelt izgatott gyermekekkel és szülőkkel, főleg az előkészítő osztályba menők várták kíváncsisággal vegyes izgalommal a találkozást a tanító nénivel és a leendő osztálytársakkal.
 

Az iskolában most három előkészítő osztály indult, két magyar és egy román nyelvű. A kisdiákok a tanítónőkkel egy rögtönzött virágalagúton keresztül leptek társaik elé, majd kezdetét vette a köszöntők sora. Gnándt Zoltán, az iskola új igazgatója üdvözölte a gyerekeket és a szülőket, majd mások mellett Kereskényi Gábor polgármester és Magyar Lóránd parlamenti képviselő, a szülői bizottság elnöke is rövid köszöntőt mondott. 
 

Kiderült, hogy rövidesen befejeződik az iskola hátsó udvarában készülő multifunkciós sportpálya építése, így a hónap végéig a gyerekek birtokba is vehetik azt.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: