2013-11-05 11:00:38• hírek • Szatmar.ro

Évközi továbbképzések pedagógusok számára

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége és a Szatmárnémeti Pro Magister Társaság, a BBTE Szatmári tagozatának háttérintézménye évközi továbbképzéseket hirdet a 2013/2014-es tanévben Szatmár megyei gyakorló pedagógusoknak. A képzés költségeit a RMPSZ állja a határon túli magyar közoktatás megerősítését célzó, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet által közösen meghirdetett pályázati forrásokból.

A továbbképzések változatos tematikát ölelnek fel,  a gyakorló pedagógusok igényeiből alakítottuk ki. A tréning jellegű képzések során a pedagógusoknak lehetőségük van megismerkedni a szabadidő- és élménypedagógia aktuális kérdéseivel, a tanulók személyiségfejlesztési lehetőségeivel az előkészítő osztályban, a tanulók megismerési módszereivel, a konfliktuskezelés és közösségépítés technikáival. Betekintést nyerhetnek a kooperatív tanulási módszerek alkalmazásába, a napközis tevékenységekbe, a szülőértekezletek módszertani kérdéseibe, az interkulturalitás pedagógiájának kérdéseibe, illetve a matematika oktatás rejtelmeibe.

A képzések időtartama 8-15 óra között váltakozik. A helyek száma korlátozott (képzésenként 20 fő), túljelentkezés esetén a jelentkezés sorrendjét veszik figyelembe a szervezők.

Az idei iskolai évben 8 - 10 képzést tervez a megyei szövetség, ezek közül ebben az évben egy képzés lebonyolítására van lehetőség, novemberben.

A képzés megnevezése „Szabadidős tevékenységek módszertani kérdései", 12 óra időtartamú, lebonyolítására november 29 és 30. - án kerül sor, trénerek Baranyai Tünde és Stark Gabriella.

Bővebb információkat a trénereknél kaphatnak az érdeklődök, illetve az alábbi honlapokon: www.rmpsz.ro, www.bbtepedsm.ro., https://sites.google.com/site/tovabbkepzesszatmar/

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: