2007-07-03 10:28:30• hírek • Tamás Jakab

Argentína pazar formában

 Riquelme két gólt szerzett Kolumbia ellen, Crespo-nak véget ért a Copa America.

Az argentin válogatott egyik szeme sír, a másik nevet. Ugyan 4-2 arányban legyőzték a kolumbiaiakat, de egyik legfontosabb játékosuk, Hernan Crespo komoly sérülést szenvedett, aminek következtében valószínűleg már nem lép pályára a Copa America-n.

 A mérkőzés jól kezdődött az argentínok szemszögéből, ugyanis Crespo már az elején fejjel veszélyeztetett. Ezt követően Kolumbia egy szerencsés lövéssel megszerezte a vezetést, amit Alfio Basile fiai nem hagytak annyiban. A nagy akarásnak a 18. percben tizenegyes lett a vége, amelyet Crespo értékesített. Üröm az örömben, hogy a játékos a lövésnél komolyabban megsérült, és cserét kért a szövetségi kapitánytól. A félidő végéhez közeledve az argentinok megszerezték a vezetést is. A Copa-n pazarul futballozó Riquelme fejjel vette be Calero kapuját. A játékrész utolsó percében ismét az irányító volt eredményes egy szabadrúgás révén.

A második félidőben szépített Kolumbia, egy szögletet követően Castrillon fejelt a hálóba. A 4-2-es végeredményt Diego Milito lövése állította be, amellyel Argentína eddig mindkét csoportmeccsét megnyerte a Copa-n.  

{youtube}xWZRhB5TJNo{/youtube} 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: