2015-02-26 10:56:50• hírek • Szatmár.ro

Évfordulót ünnepel a Hit és Gyógyítás

A hónap utolsó péntekén újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi templom gyülekezeti termében.

Ünnepel a népszerű vallással, egészségüggyel és kultúrával foglalkozó, "A hívő orvos könnyebben gyógyít, a hívő beteg könnyebben gyógyul" mottójú előadássorozat. A pénteken, 18 órától megtartott programmal lesz hat éves a sorozat, melynek most is a Németi református templom gyülekezeti terme fog otthont adni.

Az előadás vallási részében Pallai Béla görög-katolikus parókus lelkész fog beszélni. Az egészségügyi részben dr. Bzduch Zsolt tart majd előadást. Ő a Parkinson-kór titkait osztja majd meg a résztvevőkkel. A rendezvény kulturális, szórakoztató részében az Amulett együttes fog zenélni.

"A mostani előadás egyfajta visszatekintés is lesz: velünk lesz az első Hit és Gyógyítás fellépője, András Gyula színművész, aki azóta sem hagyta el a közösségünket és gyakori fellépője a havi rendszerességgel tartott programunknak" - mondta Dr. Vass Zoltán, a sorozat szervezője. Jelen lesz Puskás Csaba presbiter és lelkipásztor is, aki visszatérő előadója a Hit és Gyógyításnak és Merlás Tibor római katolikus lelkipásztor is, aki szintén a kezdetektől fogva aktív részt vállalt a sorozat színvonalának emelésében.

Ahogy a születésnapokon lenni szokott, most is sok meglepetésre számíthatnak a résztvevők: lesz születésnapi torta, amelyet a kálmándi Tempfli Andrea készít el. Ennek különlegessége, hogy lisztérzékenyek számára is ehető finomság lesz, hiszen rizsliszt felhasználásával készül. A többi meglepetésről pedig nem beszélünk, a kíváncsiakat pénteken 18 órára várják a gyülekezeti terembe nemtől, kortól vallástól és politikai hovatartozástól függetlenül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: