2009-07-02 12:42:00• hírek • Parajdi Andrea

Nincs elég kezelési jegy

Háromszor annyian kérvényezték, mint ahányan nyugdíjasoknak szóló kezelési jegyhez jutottak a júliusi hónapra vonatkozóan. Sabou Eugenia, a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár igazgatónője úgy nyilatkozott további jegyeket próbálnak kérvényezni a kormánytól.

Júliusi hónapban Szatmár megyében 469-en jutottak gyógykezelésre felhasználható jegyekhez, azonban összesen 1720-an tettek le erre vonatkozó kérvényt. A gyógykezelési utalványok az ország bármely részén érvényesek. A jegyek 18 napra szólnak, tartalmazzák a szállást, a napi háromszori étkezést és több gyógykezelést is. A nyugdíjasok eltérő összegekért vehetik igénybe a gyógykezelési üdüléseket, ugyanis mindenki a saját nyugdíjának felét kell kifizesse egy-egy utalványért.

 

Ebben a hónapban Félix fürdő, a Bihar megyei Május 1, Herkules fürdő, Kovászna, Vatra Dornei, Szováta, Aknasugatag, és a tengerparti üdülőhelyek Eforie Nord, Neptun és Saturn voltak a legnépszerűbb úti célok a Szatmár megyeiek körében.

A kezelési jegyhez jutott nyugdíjasok július 3 és július 21, július 22 és augusztus 8, vagy pedig augusztus 8 és augusztus 26 közötti periódusokban használhatják fel a most kiosztott tiketteket.

Ahogyan azt Sabou Eugenia, a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztár igazgatónője a Szatmár.ro-nak elmondta erre a hónapra vonatkozóan 98 kiegészítő jegyet sikerült a kormánytól beszerezniük, s mivel a rendelkezésre álló gyógykezelési jegyeknél az igénylők száma még így is jóval nagyobb további kiegészítésért folyamodnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: