2009-11-12 13:15:59• hírek • Gozner Gertrud

Kiegészítették a kezelési jegyek számát

A Szatmár Megyei Nyugdíjbiztosító Pénztár 600 hellyel kiegészítette a novemberi üdülési és kezelési jegyek számát - tudtuk meg Eugenia Sabou-tól, a hivatal vezetőjétől.

Eddig 642 kezelési jegyet osztottak ki a kérvényezők között, 300 darabot az elkövetkező napokban fognak átadni a nyugdíjasoknak - magyarázta az igazgatónő. Ebben a hónapban összesen 942-en jutottak gyógykezelésre felhasználható jegyekhez, a hivatalban pedig 1024 darab kérvényt regisztráltak. Szinte az összes kérésnek eleget tudtunk ebben a hónapban tenni - magyaráza Sabou.

Az év eleje óta a Megyei Nyugdíjbiztosítóhoz 11967 kérvényt tettek le, a hivatal összesen 7000 kezelési jegyet osztott ki a jogosultak között. Eugenia Sabou szerint a legkedveltebb üdülőhelyeknek a szatmáriak körében Félix-fürdő, Vatra Dornei, Kovászna, Szováta és Herkules-fürdő számítanak.

Az üdülési- és kezelési  jegyek 18 napra szólnak, tartalmazzák a szállást, a napi háromszori étkezést és több gyógykezelést is. A nyugdíjasok különböző összegekért utazhatnak el gyógykezeltetni magukat, ugyanis mindenki a saját nyugdíjának felét kell kifizesse egy-egy utalványért.



Novemberben szinte ezer szatmári nyugdíjas mehet kezelésre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: