2009-12-28 11:48:04• hírek • Parajdi Andrea

Evés-ivás csak előírásszerűen

Minden olyan vendéglátóegységet ellenőriz az elkövetkezendő napokban a Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság, ahol december 31-én, szilveszteri mulatságot tartanak.

Éveken át töretlen sikerük volt a különböző házibuliknak a szilveszteri mulatságok tekintetében, manapság azonban egyre többen mozdulnak ki otthonról és töltik valamelyik szórakozóhelyen, vagy étteremben az év utolsó napját. Míg odahaza mindennel készülni kell, addig egy vendéglátóegységben adott a kellemes légkör, a jó zene, s rendszerint a korlátlan mennyiségű „kajapia" is kedvező áron megvásárolható.

Szatmárnémetiben is számos olyan szórakozóhely és étterem van, amely december 31-én, az Óév búcsúztatására több száz mulatni vágyónak biztosít ünneplési lehetőséget. Mivel ilyenkor még azok a vendéglátóegységek is készülnek svédasztalos kiszolgálással, akik amúgy nem foglalkoznak étkeztetéssel, ezért a Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság is határozottabb ellenőrzést tart.

Dorin Maier, a Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Igazgatóság vezetője azt mondja december 31-ig folyamatosan ellenőrzik majd a különböző lokálokat, ugyanis minden olyan helyet szeretnének átvizsgálni, ahol szilveszteri mulatságot tartanak. A vendéglátóegységek tulajdonosainak érdemes résen lenni, ugyanis az igazgatóság munkatársai előzetese bejelentés nélkül, meglepetésszerűen vizsgálódnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: