2011-12-10 15:49:10• hírek • nagykároly.ro

Éves beszámolók és tisztújítás Nagykárolyban

Kovács Jenő: a forradalom óta összesen nem sikerült annyi mindent véghezvinni, mint az elmúlt két évben.
Kovács Jenő: a forradalom óta összesen nem sikerült annyi mindent véghezvinni, mint az elmúlt két évben.

Péntek délután 5 órától tartotta tisztújító közgyűlését az RMDSZ nagykárolyi szervezete.

Az eseményen az éves beszámolók mellett nyolc nagykárolyi és négy megyei választmányi tagot választottak meg a jelenlévők - közli a nagykároly.ro hírportál.

Az ülést Kovács Jenő nagykárolyi polgármester, egyben helyi RMDSZ-elnök nyitotta meg köszöntőbeszédével, melyben üdvözölte a résztvevőket, majd megtartotta az éves beszámolóját. Legjelentősebb eredményként a nagykárolyi székház korszerűsítését emelte ki, majd néhány szóban összefoglalta az utóbbi két évben történt beruházásokat, illetve megvalósításokat, kiemelvén azt a tényt, hogy a forradalom óta összesen nem sikerült annyi mindent véghezvinni, mint az elmúlt két évben. Megemlíthetjük itt a Károlyi-kastély felújítását, az utak aszfaltozását, az integrációs városfejlesztési tervet és a szociális lakások építését. Az utóbbi két beruházás munkálatai hamarosan megkezdődhetnek. Az elnöki beszámolót követően Poósz Szabolcs, a nagykárolyi RMDSZ-frakció munkájáról, Várna Levente megyei tanácsosi tevékenységéről, Günthner Tibor szenátor a szenátusban elért eredményeiről beszélt, majd Hágó Attila Nándor a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés helyi szervezetének, Vénig Gabriella pedig a Nagykárolyi és Vidéke Kulturális Egyesület éves tevékenységeiről számoltak be.

A közgyűlésen jelen volt Csehi Árpád Szabolcs, megyei tanácselnök, az RMDSZ megyei elnöke is, aki elsősorban gratulált a helyi szervezetnek a székházfelújításért, a helyi frakció tevékenységéért, hiszen rengeteg beruházást sikerült véghez vinniük. Ebből a szempontból Szatmárnémetit is megelőzik, hiszen az egy főre jutó beruházás értéke Nagykárolyban jóval nagyobb, mint a megyeközpontban.
Csehi Árpád megyei RMDSZ elnök
Günthner Tibor szenátor, Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök és Kovács Jenő polgármester

A beszámolók után a tisztújításra is sor került, melynek keretén belül a helyi párttagok javasolhattak olyan személyeket, akiket méltónak találtak a választmányba való bekerülésre. A választmányba így a következő helyi RMDSZ-tagok kerültek be: Bekő Tamás, Csajkos Szabolcs, Gindele Imre, Leitner Róbert, Poósz Szabolcs, Varga Attila, Vénig Gabriella és Visnyai Csaba. Közülük a lista első négy helyezettje – Bekő Tamás, Gindele Imre, Poósz Szabolcs és Visnyai Csaba jutottak be a megyei választmányba. A tisztújítást Őri-Pákay Franciska, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke vezette le, a szavazatszámláló bizottságot pedig Belényi Andrea, Engi Erzsébet és Komlódi István alkották.
RMDSZ nagykárolyi tisztújítás
Az RMDSZ nagykárolyi szervezetének tisztújító közgyűlése

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: