2010-12-22 09:37:33• hírek • Szatmár.ro

Sárközújlak: karácsonyi műsor

A Sárközújlaki Általános Iskola dísztermében színes karácsonyi műsort mutattak be a diákok.

A 2010-es utolsó iskolai napot minden egyes megyebeli tanintézményben karácsonyi hangulatban töltötték el a diákok: mindenhol szerveztek karácsonyi műsort, hol szerényebbet, hol gazdagabbat, a lehetőségektől függően. Csáki Ferenc iskolaigazgató beszédével vette kezdetét sárközújlaki rendezvény. Az intézményvezető felidézte gyermekkora karácsonyait, amelyek minden ember számára a legszebb élményeket jelentik.

A VIII B. osztályosok Satmari Catalina irányításával rövid karácsinyi jelenetet mutattak be, az V. A és VIII. B osztályosok ifj. Csák Ferenc énektanár vezetésével karácsonyi énekeket adtak elő. A műsor szervezői az előadás végén köszönetet mondtak az iskola vezetőségének, Sebesi Jánosnak, a város polgármesterének és a Sárközújlaki Helyi Tanácsnak azért, hogy az anyagilag elég szűkös esztendőben is sikerült előteremteni a karácsonyi ajándékcsopmagok összeállításához szükséges összegeket.

Az önkormányzati csomagokat minden gyerek megkapta az ünnepi rendezvény végén, és kellemes ünnepeket, jó vakációt kívántak egymásnak és tanítóiknak-tanáraiknak a sárközújlaki nebulók.


Karácsonyi előadás Sárközújlakon
Karácsonyi előadás Sárközújlakon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: