2010-08-19 16:06:58• hírek • Szatmar.ro

Everdance - nekik a tánc a minden

Azt hitted, hogy mindent láttál már, amit a tánc jelent? Tévedtél! Az Everdance Táncegyüttes stílusa egyedi, magával ragadó, látványos tánc showjukat pedig a Szatmárnémeti közönség is megnézheti a Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozatának részeként.

Az Everdance Táncszínházat 2007 nyarán alapította Takács Péter azzal a céllal, hogy egyedi, számos stílus elegyét felvonultató, a közönséget rabul ejtő, egész estét betöltő Táncszínházi előadásokat hozzon létre. Hivatásos válogatott tánckarát, Magyarország több pontjáról, valamint a határon túlról toborozta össze. A Társulat több száz sikeres fellépése, valamint a több ezer néző lelkes tapsvihara ösztönzi a csapatot az állandó fejlődésre, megújulásra, és az egyre nagyobb volumenű előadások elkészítésére. Mottójuk: Legyen a Tánc élmény, az élmény emlék, az emlék örök...

Az egyedi stílus melyet a Társulat képvisel, magába foglalja a legtöbb ismert stílusirányzatot, a Hip-Hop-tól elkezdve a Klasszikus Baletton át a Standard, és Latin amerikai társastáncokig. Ezekből az irányzatokból ízlésesen kiemelnek egy-egy szeletet, és rákomponálják a Magyar autentikus néptánc motívumaira. Így születik meg az Everdance stílus, mely megőrzi a Magyar néptánc minden szépségét, ám mégis a mai ember szemének látványos, színpadi-, hangzás-, és ritmusvilágában gazdag, táncszínházi show műsort prezentál.

Augusztus 27-én, pénteken 18 órai kezdettel a Szatmárnémeti Északi Színházban láp fel a  Nyíregyházi Everdance Táncegyüttes: "Te csak táncolj.."...utazás a tánc világában.... című előadásával. A különleges táncélményre az érdeklődők ingyenesen igényelhetnek belépőjegyeket a színház jegypénztárában munkanapokon 9.00 - 17.00 óra között.


Látványos showal vár az Everdance
Látványos showal vár az Everdance


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: