2016-02-02 09:45:13• hírek • Blikk.hu

Évek óta HIV-fertőzött a magyar sztárénekesnő

Döbbenetes információ jutott a Blikk birtokába: HIV-fertőzött egy magyar celeb! Pár éve tudta meg, hogy beteg, s azóta rendszeres orvosi kezelés alatt áll, marékszámra szedi a gyógyszert, s oda kell figyelnie partnereire, a szokásosnál is körültekintőbben kell védekeznie szex közben.

Úgy tudjuk, az énekesnő - merthogy egy hölgyről van szó - egy bizonyos orvos állandó felügyelete alatt áll, nála kell jelentkeznie meghatározott időközönként, ő nézi meg a leleteit, s a gyógyszeres kezelést is ő felügyeli.

- Rendszeresen látjuk az intézményünkben az énekesnőt, már jó ideje ide jár hozzánk - árulta el a Blikknek a kórház egyik alkalmazottja.

- Nincs túl sok HIV-fertőzött ember Magyarországon, ezért keltett feltűnést a többi beteg és az ápolók körében is, amikor annak idején először megjelent itt, hiszen megismerte őt mindenki. Jól viseli a helyze­tet, megbékélt a betegséggel, de nem is kell, hogy padlóra kerüljön miat­ta, hiszen ma már nagyon jó gyógyszerek léteznek a HIV kezelésére, több évtizedig is el lehet élni tünetmentesen.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: