2010-08-02 14:23:32• hírek • Szatmár.ro

Evangelizációs napok

Idén tizenegyedik alkalommal rendezték meg a nyári evangelizációs napokat, amelyeken a szép számban vettek részt ezúttal is gyerekek.

A mikolai programok kezdettől fogva a nyitottság, az ökumenizmus jegyében szerveződtek, hiszen jó alapul szolgálhat az ilyen felekezetre való tekintet nélküli együttlét a későbbiekben egymás jobb megértésére, megbecsülésére és szeretetére, egy ilyen színes felekezetű községben, mint amilyen Mikola is.

A tematikus program mottója idén is egy bibliai ige volt, a 118. Zsoltár 24.verse, amely az együtt örülés lehetőségeit és ajándékait kínálta.

A rendezvény programjainak előkészítésében és lebonyolításában Kállai Karola vallástanár, Gerő Anikó kántor és Higyed István lelkipásztor vállalták most is az oroszlánrészt. Segítőtársaik azok a lelkes fiatalok voltak, akik közül sokan a hétfőn kezdődő nagytarnai IKE táborban élik meg az együttlét örömeit.

A vasárnap délelőtti istentisztelet keretében a gyermekek rövid műsorral tettek bizonyságot mindarról, amit az evangelizációs napokon tanultak. Az evangelizációs napok programja idén is a gyermekek megajándékozásával zárult.

Mikola

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: