2013-09-13 16:10:47• hírek • Szatmár.ro

Evangelizációs alkalmak a szatmári református sajtóval

Vasárnap fellép Szatmárnémetiben a a 2012-es magyarországi Csillag születik győztes Mészáros János Elek.

Közel három éve indult el a Szatmári Református Egyházmegye honlapja a refszatmar.eu. Két éve szól minden szombaton 18 órától a City Rádióban a Harangszó Rádió műsora. Évfordulójához közelit a Világíts Tv is, amit majdnem egy éve láthatnak az Informatia Tv műsorhasábjain. Mindezért hálát adva a gondviselő Istennek evangelizációs alkalmakra hívnak mindenkit a szervezők szeptember 20-ra a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarára 17 órára és szeptember 22-re Németi református templomba, ugyancsak 17 órára.

A Harangszó Rádió két éves születésnapját megünnepelve jövő pénteken fiatalos, lendületes és aktuális, mai zenével várják a kedves olvasókat a református gimnázium udvarán lévő szabadtéri színpad elé. A Tálentum zenekar már sok szatmári gyülekezetnek ismerős lehet, hisz gyakran megfordulnak megyénkben, ők kezdik az alkalmat. Kolozsvárról érkezik a Pont együttes, akik több ifjúsági alkalmon felléptek már, leginkább az Erdélyi Református Egyházkerületben. Különleges zenei csemegét tartogat nekünk a Veszprémből, illetve Budapestről érkező Helyes_Beat, akik a swing zenétől a jazzen át a legmodernebb stílusokig.

A Világíts TV is egy éves évfordulóját ünnepli két nappal később, vasárnap a Németi református templomban. 17 órától várja a közönséget az öt éves lelkészkórus, valamint a 2012-es magyarországi Csillag születik győztes Mészáros János Elek, akiről valószínűleg sokan tudják, hogy református presbiter. Az ő bizonyságtételük, mint ahogy az egész hétvége rendezvényei csak Róla, fognak szólni, Jézusról, aki önmagát adta értünk. Mivel mi, Ádám gyermekei nagyok akartunk lenni, Ő kicsivé lett. Mivel mi nem akartunk lehajolni, Ő megalázta magát. Mivel mi uralkodni akarunk, Ő szolgálni jött.

A rendezvények plakátja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: