2019-07-01 06:46:34• hírek • Közlemény

Évadzáró Hit és gyógyítás

A Hit és gyógyítás 2018-2019-es évadának utolsó alkalmára került sor a Németi Egyházközség gyülekezeti termében.

Pénteken délután 6 órai kezdettel rendhagyó Hit és gyógyítás előadásra került sor. Az esemény különlegességét az indokolta, hogy a péntek délutáni előadással lezárul a sorozat 2018-2019-es évada. Az nem különlegesség, hiszen ehhez már hozzászoktak, hogy ez alkalommal is érdekes, hasznos, épületes előadásokat hallhatott a gyülekezet.

 

A hit részben a magyarországi Kiskunhalasról érkezett Édes Árpád református lelkipásztor, aki a hit megtartó erejéről tett bizonyságot. Az Ige alapján a családról és a családtagok szerepéről szólt, kitérve az asszony, a férfi és a gyermekek feladataira. A lelkipásztor szemléletes és gyakorlati tanácsokat adott Biblia tükrében.

 

Az orvosi részben dr. Barcza Dániel sebész főorvos Hasi sebészeti sürgősségek címmel tartott előadást, beszélve a bélelhalásról, a fekélyperforációról és bélelzáródásról.

 

Az évadbúcsúztatón a jó hangulatról a Nagykárolyból érkező, retró slágereket játszó Három az egyben nevű zenekar, azaz Lőrincz Szilveszter, Lőrincz Tünde és Tolnay István nagykárolyi református esperes gondoskodott.

 

Dr. Vass Zoltán, a rendezvény egyik megálmodója és véghezvivője, aki ez alkalommal konferált, szervezőtársaival, – dr. Tallián Ferenccel és Sipos Miklós esperes úrral – szeretettel vár az alkalomsorozatra mindenkit, a nyári szünet után is.

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: