2011-02-22 13:33:55• hírek • Blikk

Éva kiüldözi Szandikát

Szandika (25) egyelőre nem renitenskedik, viszont másról sem tud beszélni, csak arról, hogy haza akar menni. Vasárnap este már egy üzenetet is küldött Sanyi számára: készítse a kacsás takarót, mert hamarosan megy haza. Hisztije pedig kiverte a biztosítékot Évánál (28); a lányok egymás torkának estek, és ahogy azt már tőlük megszokhattuk, a vita hevében egyikőjük sem fogta vissza magát. Ami azért furcsa, mert a két lány korábban nagyon jóban volt, és inkább támogatták, mint bántották egymást. Sőt a kebelbarátnők együtt aludtak, csókolóztak is egy-egy bulin, de a magazin fotózásán is összeölelkezve pózoltak a kamerák előtt.

Ezért látszik, hogy tényleg nagy lehet a baj a villában, Éva még le is k*rvázta a barátnőjét. Éva szerint ugyanis azzal, hogy Szandika sztriptízbárban táncol, k*rválkodik. Majd azt mondta róla, hogy Szandika csak döglik és zabál, nem csinál semmit, egy lusta disznó, aki a könnyebb utat választotta, hiszen k*rválkodott. Persze Szandinak sem kellett ennél több.

Éva a világ legnagyobb görénye! Hatalmas gondok vannak az értékrendjével, ha valamit viccből mond neki az ember, azt halálosan komolyan veszi, viszont ha ő szidja valakinek az anyját, azt teljesen természetesnek veszi. Csak annyit mondok, nagyon rosszul tette, hogy a szájára vette a munkámat; senkinek nincs joga hozzá, hogy ezt tegye, kizárólag nekem. Úgyhogy tőlem a jövőben ne számítson semmi jóra. Esküszöm, minden percben azon gondolkozom, hogy bemegyek, és szétütöm a száját, már az sem érdekel, hogy egy játékról van szó - jelentette ki Szandika, aki dühében azt mondta, hogy meg tudná ölni lakótársát.

A cikk folytatásáta blikk.hu oldalán olvashatják.


Szandika újra kezd összeomlani. Sanyi- nak üzent, hogy ki akar menni
Szandika újra kezd összeomlani. Sanyi- nak üzent, hogy ki akar menni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: