2008-12-01 13:23:24• hírek • Szatmár.ro

Év végéig elkészül

Jelenleg is folyamatban vannak Nagykárolyban az Apaserv által végzett munkálatok. Az ígéretek szerint, év végéig készen lesz az Ágoston utca csatornahálózata is.

A nagykárolyi víz- és csatornahálózat fejlesztésén jócskán van mit dolgoznia az Apaservnek, ugyanis a rendszer rendkívül elavult. Az idén számos korszerűsítési munkálat elvégzésére kerülhetett sor, úgy mint a szamosdobi vízmű épületének rehabilitációja, klór mérésére szolgáló készülék beszerelésére, új szivattyú üzembe helyezésére. Jelenleg is folyamatban van az Ágoston utca csatornahálózatának kiépítése.

Ezen az utcán összesen 1100 méter csatorna lefektetése van tervbe véve. A megállapodás szerint, az Apaservnek az idén 850 méter csatornát kell megépítenie, melyből eddig 350 méter van készen.

A csatornázási munkálatok igen lassú ütemben folynak, ugyanis a talaj laza, homokos volta miatt folyamatosan fennáll a beomlás veszélye, ezen kívül nagyon mélyre kell leásni, ami szintén sok időt vesz igénybe. A csatornákat körülbelül 2,5-3 méter mélyen kell elhelyzeni. Az igéretek szerint, még idén készen lesz az Ágoston utcai 850 méternyi csatornázás - olvasható az Apaserv szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: