2016-05-11 15:09:53• hírek • MTI

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie elégedett és bizakodó

Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) elégedett a keddi elődöntőben nyújtott teljesítményével, amellyel bejutott a stockholmi Eurovíziós Dalfesztivál szombati fináléjába.

Az MTVA sajtóirodája által az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben Freddie úgy fogalmazott, hogy mindent sikerült megvalósítania a színpadon korábbi terveiből. "Bízom benne, hogy az az egyszerűség, letisztultság és természetesség, ami a produkciónkban van, feltűnést fog kelteni és sok ember tetszését elnyeri. Egy mély mondanivalójú és számunkra nagyon kedves dalt szeretnénk megismertetni a világgal és a legtöbb emberhez úgy eljuttatni, hogy az megérintse őket" - fogalmazott az énekes.

Bár Freddie nagyon egységesnek érezte az előadást, mindenképpen visszanézi, elsősorban azért, hogy kiderüljön, kell-e esetleg valamin változtatni a döntőre.

"Úgy tűnik, a közönségnek tetszett, amit csináltunk és bízom benne, hogy egy ehhez hasonló teljesítmény már elég lehet egy nagyon szép helyezéshez a döntőben. Nagyon örülnék, ha sikerülne az élmezőnyben végezni, ami otthon is elégedettséget váltana ki az emberekben" - fejtette ki.

A szombati stockholmi döntőre a svédek egy igazi világsztárt hívtak meg fellépni: Justin Timberlake a Can't Stop The Feeling című legújabb dalát adja elő a finálé extra produkciójaként. Freddie az elődöntő utáni sorsolás alapján a műsor első felében lép színpadra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: