2013-05-18 10:42:23• hírek • Blikk.hu

Százmilliókkal fogadtak ByeAlexre

Eurovíziós fogadási lázban ég egész Európa! Ma este kiderül, hogy melyik ország lesz idén az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, addig azonban megállás nélkül lehet fogadni a nemzetközi internetes portálokon, köztük természetesen a magyarországi versenyzőre, ByeAlexre is.

Amióta a csütörtöki elődöntőben elsőként jelentették be továbbjutását a fináléba, igen csak megugrott az ázsiója a miskolci fiatalembernek: a Blikk információi szerint forintba átszámítva százmilliós nagyságban tesznek Kedvesem című dalának győzelmére.

Tény: az elmúlt egy hétben a Kedvesemnek sikerült belopnia magát a malmőiek szívébe. De ami egy fogadás esetében még ennél is lényegesebb, hogy a magyar előadó győzelmével, igen szép összeget lehetne keresni. Aki ugyanis Alex dalát teszi meg, és persze sikeresen, irodától függően akár tétje 235-szörösét is megnyerheti.

Bevalljuk, a Blikk is próbára tette szerencséjét: az egyik fogadóirodánál 151-szeres oddson 1871 forinttal megtettük a magyar fiú végső győzelmét, s ha felér a csúcsra ByeAlex, 282 ezer forintot nyerhetünk vele - persze nem csak ezért szorítunk érte... Ez azt jelenti, hogy ha rajtunk kívül még 55 ezren láttak fantáziát honfitársunk sikerében, máris kijön egy százmilliós fogadási összeg. És mivel több kontinensen nézik a műsort, a fogadók száma bőven meghaladhatja az 55 ezret...

A teljes terjedelmű cikk a Blikk oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: