2012-01-28 12:24:31• hírek • Mti

Eurovíziós Dalfesztivál - az első magyar elődöntő

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének első elődöntőjét: az m1 és a Duna World csatornán élőben látható show-ból négyen jutnak be a február 11.-i döntőbe, amelyen majd kiderül, melyik dal képviseli Magyarországot a májusi bakui nemzetközi megmérettetésen.

Az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének végső szakaszába jutott húsz dal előadói közül a mai elődöntőben lesz látható-hallható Molnár Ferenc Caramel, a Compact Disco, Dancs Annamari, Gallusz Niki és Vizy Márton, Heincz Gábor "Biga", Kállay-Saunders András, Kökény Attila és Bencsik Tamara, Tóth Gabi, Krisz Rudi, valamint Pély Barna, Pál Eszter és Pál István "Szalonna" triója.

A két elődöntőből a négytagú zsűri (Wolf Kati, Csiszár Jenő, Rakonczai Viktor és Rákay Philip) pontozása alapján az első három dal jut tovább a döntőbe, és a nézők sms-szavazása még egyet bejuttat oda. A második elődöntő február 4-én, szombaton lesz, majd egy héttel később tartják a döntőt, amelynek győztese képviseli Magyarországot Bakuban az Eurovíziós Dalfesztiválon május 22. és 26. között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: