2008-05-20 15:24:45• hírek • Czinzel László

Megint jönnek a tuningautók

Auto Tuning Show 2 Szatmárnémetiben: minden ami a csövön kifér.

Itt száguldozz ne a közutakon! szlogennel hirdették meg az idei Auto Tuning Show-t a szervezők, a polgármesteri hivatal és a helyi közlekedésrendészet támogatásával.

A környék legnagyobb autóseregszemléjének második kiadását május 25-én vasárnap tartják meg a szatmárnémeti Új Főtéren. A szervezők kérik az autósok türelmét és megértését, hiszen az esemény idejére, azaz vasárnap egész napra le kellett zárni a Transilvania sugárút teljes szakaszát, ugyanakkor kérik a közelben lakókat, ne hagyják vasárnapra az úttesten járműveiket és a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében hagyják szabadon az Új Főtér betonját is, hadd lehessen kiállítani minél több autót.

Kiállítás és verseny

Reggel tíztől már közel félszáz tuningautó lesz szem előtt a Közigazgatási palota előtti tér betonján, a Transilvania sugárúton pedig hetvenen is többen mérik majd össze a lóerőket a gyorsulási versenyen, déltől. Ha a versenyzők végsebességét nem is, de a résztvevők számát itt hetvenben korlátozták, így aki szeretne végigrobogni a 201 méteres pályán, jelentkezzen be mihamarabb, a 0728-321.116 telefonszámon, Arnoldnál. A kiállításon speciális festésű és karosszériájú, egyedi belső térrel, különleges motorral szerelt járgányok várják majd az érdeklődőket egész nap. 

Meglepetés-program

A rendezvény mára már nemzetközivé nőtte ki magát, a kiállításon és a gyorsulási versenyen is több elismert magyarországi autós fogja képviseltetni magát vasárnap.A nap folyamán Tengu, a romániai driftmester és Varga Tamás magyarországi profi drifter fogják megmutatni hogyan kell kereket pörgetni és autót táncoltatni, egy Nissan Sylvia és egy BMW Alpina gumijait füstöltetik majd jól meg. Szintén a gyorsulási verseny egyik szünetére terveznek a szervezők egy meglepetésprogramot is, de hogy ez pontosan miben is áll, a helyszínen derül majd ki. A verseny előtt és után, vagy akár közben, lehet bámulni a téren kiállított mai autócsodák mellett a retro autókat is.

Nincs belépődíj

Az ellátásban sem lesz hiba, nem kell majd messzire menni ha megéhezik, megszomjazik valaki, lesznek akik gondoskodnak a résztvevőkről, idén már lesz gyermekmegőrző is. Mobilvécéket is felállítanak a helyszínen, és mivel a megfelelő vasárnapi időjárásról is gondoskodtak a szervezők semmiben sem lesz hiba, csak el kell jönni. Az idei Auto Tuning Show-n sincs belépődíj, hála a támogatóknak.


 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: