2011-03-23 13:08:46• hírek • Nagykároly.ro

VIII. nagykárolyi Bergenbier Liga

Március 29-éig lehet jelentkezni a nagykárolyi Union Sport műfüves pályáján zajló kispályás labdarúgó-bajnokság idei kiírására. Maga a nagykárolyi Bergenbier Liga pedig április 4-én, hétfőn kezdődik meg - tájékoztatta hírportálunkat Tabi Zsolt szervező. Amint már megszokhattuk, hétfőnként tartják majd a mérkőzéseket. A mostani egyébként immár a nyolcadik kiírás.

Az idei megmérettetés-sorozatban a szervezők alkalmazzák a Román Labdarúgó-szövetség kispályás foci szakosztályának szabályzatát, aminek értelmében az első három ligában szereplő játékosok nem vehetnek részt a Bergenbier Ligában, hiszen ők profinak számítanak, míg ez amatőrnek szóló bajnokság. Ugyanakkor - a korábbiaktól eltérően - a 4. és 5. ligás egyesületekben szereplő játékosok korlátlan számban nevezhetők. A szervezők célkitűzése, hogy szigorítsák a figyelmet, s ennek érdekében a mostani kiírásában a sárgalapos figyelmeztetések önműködően pénzdíjas büntetést is jelentenek a csapatoknak, s értelemszerűen a pirosak is. Fejlemény az is, hogy a kiállítást az eddigi hárompercesről ötpercesre hosszabbították, továbbá az ilyen lapot kapott játékos nem szerepelhet többet a mérkőzésen, s előreláthatóan a következő fordulók közül egy-kettőn sem. A cél természetesen a szabálytalan, olykor kíméletlen belemenők megfelelő szankcionálása.

Természetesen várják a csapatokat - lehet jelentkezni! A bajnokságra a csapatok a 0728/883-238-as telefonszámon, Tabi Zsoltnál jelentkezhetnek. A nevezési díj 500 lej. Ezt a sorsoláskor be kell fizetni. Ekkor egyébként mindahány csapatnak kész játékoslistával kell jelentkeznie, valamint személyiigazolvány-másolatokkal. Minden csapatnak saját labdájával kell jelentkeznie a mérkőzés előtt.

Amúgy a tavalyi bajnokság elsősége még mindig kérdéses, hiszen van egy elmaradt meccs, amelyen a Rosszfiúk a JAD ellen bizonyíthatnak, s akár a bajnoki elsőséget is megszerezhetik. Előreláthatóan a jövő héten játsszák le ezt a mérkőzést - mindenképpen az új kiírás megkezdése előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: