2010-06-04 14:30:04• hírek • Szatmár.ro

Európai népek játékai

A Comenius Hét zárásaként pénteken délelőtt együtt játszottak óvodások és diákok a Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskolában.

Hangos nevetéssel, gyerekzsivajjal telt meg pénteken délelőtt a szatmárnémeti Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskola tornaterme, ahol a Comenius Hét utolsó felvonásaként együtt játszottak az óvodások és iskolások.

A tíz órakor kezdődött programban a tanintézmény diákjai mellett a 6-os, 24-es és a 14 Mai óvoda csoportjai vettek részt.
A Szatmárnémeti Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskola tanárai a tavalyi év folyamán „Mesék a játékerdőből" című projektjükkel megnyerték az Országos Ügynökség Közösségi Programokért az Oktatás és Szakmai Képzés Terén (ANPCDEFP) pályázatát, melynek során az intézménynek lehetősége nyílt együttműködni egy csehországi, egy lengyelországi, egy szlovákiai és egy németországi iskolával. A kedd óta tartó előadások, közös játékkészítés és a játéknap a Comenius Hét keretében valósult meg, és a projekt része volt.

A pályázat kétéves lefutású, így a programok a 2010/2011-es tanévben is folytatódnak - tudtuk meg Hudák Ildikó iskolaigazgatótól, a projekt vezetőjétől.


A zsákbanfutást is kipróbálhatták
A zsákbanfutást is kipróbálhatták


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: