2010-03-03 17:20:50• hírek • Szatmar.ro

Visszavágna a Kolozsvárnak a VSK

Az ősszel az utolsó percben kapott ki a VSK a kincses városban.

Rendkívül fontos meccsre készül a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapata, a fiúk péntek délután 17 órai kezdettel ugyanis a Kolozsvári U gárdáját fogadják. Azt a csapatot, amely erős bírói hátszéllel verte csak meg a szatmáriakat az ősszel, így Kereskényi Gábor, az igazgatótanács elnöke szerint nagy a csapatban a bizonyítási vágy.

Talán ennél is fontosabb motivációs tényező lehet, hogy reális mérlegelés után kiderült, ez lehet az egyik utolsó lehetőség arra, hogy a szatmári közönség győzelemnek örülhessen, mivel a gárda a következőkben Suceaván, Targu Jiuban és a Steaua otthonában lép pályára, míg odahaza a Resicabányát, a Nagybányát és a Konstancát fogadja.

„Tartottunk egy gyűlést a fiúknak, és elmondtam nekik, hogy a mostani mérkőzés mellett még a hazai, Nagybánya elleni találkozón van esély arra, hogy még nyerjünk ebben a bajnokságban. Nagyon nehéz találkozó lesz, szerencsére most mindenki egészséges, Szavics is felépült, aki a múltkori temesvári meccset éppen azért hagyta ki, hogy ne kockáztassa meg az újabb sérülést" - nyilatkozta Fógel László klubelnök.

A kolozsváriaknál mellesleg edzőváltás történt a két csapat legutóbbi meccse óta, a szakmai munka irányítását a Székelyudvarhelyről elcsábított Gheorghe Stefan vette ugyanis át. Azóta az egyetemista csapat eredményei feljavultak: legyőzték a Nagybányát és a Brassót és csak szoros meccsen veszítettek a címvédő Konstanca és a Steaua ellen.

Nemzeti Liga, 19. forduló,
péntek: Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U Transilvania
Steaua-Resicabányai UCM (Digisport, 18.00)
Szombat: Székelyudvarhelyi HC-Bákói Ştiinţa
Dinamo-Temesvári Poli
Vasárnap: Brassói Rom Cri-Suceavai Bucovina
Csütörtök (március 11.): Konstancai HCM-Tg. Jiu-i Pandurii

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: