2009-04-21 15:57:04• hírek • Szatmar.ro

Európában vége lehet a Ferrari szezonjának

Az olasz istálló új elemekkel próbálkozik, ám sikertelenség esetén új autót épít.

Enyhén szólva is pocsékul kezdődik az idei szezon a Ferrari számára, a tavaly még a konstruktőrök világbajnoki címét elnyerő istálló az eddigi három futamon még pontot sem szerzett, amit rajta kívül csak a Force India tud felmutatni.

A Maranellóban székelő istálló nagy reményeket fektet a következő, Spanyol Nagydíjba, amelyre

jó néhány új alkatrésszel érkeznek. Ezt Stefano Domenicali csapatfőnök árulta el, aki azt is hozzátette, nem csak a diffúzorokkal akad gond. „Nem a fenéklemez az egyedüli kulcs, ennél bonyolultabb a helyzet", mondta Domenicali.

A csapatfőnök azt is elmondta, amennyiben az első európai futamokon sem javul a Ferrarik teljesítménye, akkor stratégiát váltanak és feladják az idei szezont, hogy teljes intenzitással a következő autó építésére tudjanak koncentrálni.

Hasonló véleményen van Michael Schumacher is, aki szerint a Ferrarinak meg kell fontolnia, hogy küszködik-e tovább a mostani idénnyel és nem lenne-e hasznosabb, ha elkezdené építeni a 2010-es autóját.

A hétszeres világbajnok német legenda azt is hozzátette, nem érti, mi lehet a gond, mert a téli teszteken az Ferrari mindig a gyorsak között volt. „Aztán a többiek valamilyen oknál fogva gyorsabbak lettek. Nem mi lettünk tehát lassúak", értetlenkedett Schumacher.Stefano Domenicali

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: