2019-03-19 11:32:59• hírek • Bede Emőke

Európa legnagyobb borkiállításán a Nachbil Pincészet

Ebben az évben március 17. és 19. között zajlik a 25 éves múltra visszatekintő ProWein , mely mostanra Európa legjelentősebb borkiállításává nőtte ki magát. A Dusseldorfban megrendezésre kerülő bor- és szeszesital-szakvásárán a világ minden borrégiója képviselteti magát, így a szakembereknek kétségtelenül felejthetetlen élményt nyújt a részvétel.

Nincs ezzel másként a Nachbil sem, mely a Premium Wines of Romania Egyesület keretében már másodszorra vesz részt a kifejezetten szakmabelieknek szervezett kiállításon. Mint a Szatmár.ro megtudta, a krasznabélteki borászat standja már az első napon tucatnyi érdeklődőt vonzott. A csapat pultjánál természetesen nem csak a Nachbil borcsaládja mutatkozik be a szakmai nagyközönség számára, az érdeklődők ugyanis a La Capela fehér, vörös és rosé boraival is megismerkedhetnek.



A termőhely egyedisége és Nachbil által képviselt borkészítési filozófia iránt főként az északi országok mutattak fokozott érdeklődést. Annál is inkább, mivel a húsz hektáron gazdálkodó pincészet borait hamarosan már az angol szigetország lakói megízlelhetik. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor nemsokára beindul az Egyesült Királyságot megcélzó export is, a bélteki domboldal borai tehát nem csak Düsseldorfba, de még annál is messzebbre eljutnak.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: