2012-07-30 11:39:18• hírek • (x)

Étteremként született újjá a legendás kocsma

Térj be a Palace étterembe és kóstold meg a ház specialitásait! Kellemes hangulat, jó árak, kitűnő csülök! Ez a Palace!

Emlékszel még a Pallas nevű szórakozóhelyre? Sokunk első billiárd-partijának, akár első körsó sörének is ez legendás kocsma volt a helyszíne. Az idők viszont változnak, a változások pedig kimondottan előnyére váltak a Palace-ként megújult étteremnek és kávézónak.

A terasz már a tavalyi évben is sokkal elegánsabb környezettel és jobb hangulattal várta a vendégeket, most azonban a kávézó-rész is megújult, a billiárd asztalok helyére pedig éttermi asztalok kerültek. Az eddig csak nyáron működő konyha most már télen-nyáron nyitva tart a vendégek legnagyobb örömére, nem is akármilyen finomságokkal!

Az étlapon több mint húszféle pizza várja az éhes vendégeket, többféle salátából lehet válogatni és érdemes megkóstolni a Palace Étterem és Kávézó kétszemélyes, bőséges tálait is. A ház specialitása és a törzsvendégek kedvence is a csülkös bab, amit ha valaki egyszer megkóstol, biztos visszatér a barátaival is!

S ha a dolgos szatmárinak nincs ideje személyesen ellátogatnia a kellemes hangulatú étterembe vagy a vízpárával hűtött, a legnagyobb hőségben is hűvös teraszra, azok házhoz is rendelhetnek a finomságokból. Sokan kihasználják a napi menü előnyeit, amit a 0261-710-758-as és a 0755-914-189-es telefonszámokon lehet házhoz rendelni. Egy napi menü ára mindössze 11 lej!

Ami pedig megmaradt a népszerű kocsmából, az az udvarias kiszolgáló-személyzet és a hatalmas italválaszték: számos sörből röviditalból és üdítőitalból lehet válogatni egy baráti beszélgetéshez, egy kis ünnepséghez, az árak pedig messze a könnyen megfizethető kategóriába sorolhatók. Apropó ünnepség! Családi összejövetelek megszervezéséhez is remek helyszín a Palace, ahol több mint ötven vendéggel ünnepelhetjük meg életünk legfontosabb momentumait.

A Palace Étterem és Kávézó rendszeresen akciókkal várja a vendégeket: most aki két pizzát rendel, az egy üveg üdítőitalt kap ajándékba. Természetesen az olasz specialitások is a fentebbi telefonszámokon rendelketők meg, ingyenes házhoz-szállítással. Aki eddig saját szemével szeretné látni a megújult Palace-t, az látogasson el az Árpád (Vasile Lucaciu) utca 48 szám alatti étterembe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: