2018-12-07 08:23:11• hírek • Nagy Tímea

Észrevétlen érkezett meg az igazi tél: itt az első hó! Mit ígérnek az időjósok?

Apró pelyhekben hull a fehér pihe, itt van az igazi tél. Mostmár biztosan előkerül a sapka, sál és kesztyű alkotta trió.

A mínuszok még nem túl kellemetlenek. A mérsékelten élvezhető kategóriába sorolnánk most egy könnyű délelőtti sétát a fátyol-vékony friss hóban. Szerencsénkre (szerencsétlenségünkre) a fehér takaró még biztosan elolvad egy jó ideig. Nézzük, mit ígérnek az időjósok a továbbiakban! Megmarad-e a szezonnak megfelelő fogvacogtató időjárás?

 

Szombatra a jelentés nap közben 4-5 fokot ígér, éjszakára fagyot. Felhős lesz az ég és a csapadék sem kizárható. Vasárnapra kicsit felmelegszik a levegő, akár 7 Celsius fok is lehet, estére és hajnalra viszont 3 fok alá esik vissza a hőmérséklet. A nap folyamán esőre is számíthatunk.

 

Jövő hét cidrisebb lesz, mint a Mikulás hetében volt. Hétfőre sem süt ki a nap, még eshet is. Éjszakára -1 Celsiust jósolnak. Keddre talán felszakadozik a felhőzet, de 4-5 fok fölé biztosan nem kúszik a hőmérő higanyszála. Szerdára ismét havazást mutat felénk a meteorológiai előrejelzés.

 

Napsütésben szegény időszak elé nézhetünk. Töltse meg lelkünket ezért örömmel a várakozás időszaka!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: