2006-02-03 10:00:42• hírek • Szatmár.ro

Így készül egy MEGASZTÁR

1.jpgKoczka, a Megasztárok fodrásza mesélt nekünk arról, hogyan változtatták át a jelentkezőket.

A megasztárrá válás egyik első lépése az a bizonyos fazonigazítás, ami nélkül az énekesek nemigen lehetnek színpadképesek. Ezúttal Koczka, a Megasztárok fodrásza mesélt nekünk arról, hogyan változtatták át a jelentkezőket.

 

Rúzsa Magdolna

22.jpg 2.jpgMagdi a válogatásra tupírozott, vörö- ses színű hajjal érkezett. A verseny- zők külsejével foglakozó stáb úgy lát- ta, ez nem igazán illik hozzá, így e- gyenesebb, sötétebb fazont álmod- tak meg neki. A rockerlány arcának legkifejezőbb része a szeme, a sminkjét tekintve tehát ez kapott a legnagyobb hangsúlyt – itt annyit kér- tek tőle, hogy növessze meg a sze- möldökét, amit túl vékonyra szedett. A fekete, vagány ruhák és kiegészítők érdekes kontrasztot alkotnak Magdi szelíd, ábrándos pillantásával, ami bizonyára hamar a védjegyévé válik a csinos rocknővérkének.

 

Szabó Eszter

33.jpg  3.jpgEsztin már első pillanatban látszott, hogy igazi vadóc, vagány lány, így nem volt nehéz eltalálni a stílusát. Vékony szálú haja van, amit saját kezűleg szokott sötét színűre festeni. Az énekes lány nagyon szereti a kalapokat, így az elődöntőben egy csíkos fejfedőt adtak rá. Éppen ezért egyelőre csak apróbb változtatásokat eszközöltek a frizuráján, de Koczka elárulta: Eszti nagyon vagány és bevállalós, így lesznek még meglepetések a külsejével kapcsolatban.

 

Kontor Tamás

44.jpg   4.jpgA jelenleg vigaszágon nyomuló Tominak már-már védjegyévé váltak hullámos szőke fürtjei. A Mega-hajguruk egyöntetű véleménye szerint a srác már jó régen járhatott fodrásznál, ezért  ráfért némi igazítás a loboncára. Alapvetően azonban nem változtatták meg a fazonját, csupán simítóvassal kiemeltek egy-két tincset, hogy kevésbé keltsen „épp most keltem ki az ágyból” hatást. A hossz maradt, így a rekedt hangú sztárjelöltnek lesz mit rázni rock’n’roll közben.

 

Póka Angéla

55.jpg  5.jpgAngi frizuráján komoly változtatásokat végeztek, hiszen amikor megérkezett a meghallgatásra, még kissé lenőtt, melírozott, váll alá érő hajat viselt. Koczka a jövőre nézve egyszínű, őzbarna tincseket álmodott meg a dögös leányzónak, magas homloka ellensúlyozására pedig frufrut vágott neki. Elmesélte, hogy a néha kicsit magába fordulónak tűnő Angi valójában nagyon is vagány csaj, akinél igazán dívásra lehet majd venni a figurát!

 

Puskás Péter

66.jpg  6.jpgPeti a válogatáson egy nagyon vicces, „paraszt” feliratú pólót viselt – ennek a fiúnak van humora. A haját rövidből növesztette meg hosszúra, de mivel a sztárpalánták stílusával foglalkozó csapat úgy ítélte meg, hogy ez nagyon is illik hozzá, így csupán egy kis frissítő vágást alkalmaztak a fürtjein. Aztán szépen kivasalták a haját, jól bekenték waxsszal, és voilá: már kész is az ifjú szívtipró.

 

Heincz Gábor

77.jpg   7.jpgGábor jelenleg még vigaszágas, így van miért izgulnia, de egyvalamit már biztosan nyert a Megasztárral: előnyére változtatták meg a külsejét. Amikor először lépett a zsűri elé, a srác hátrazselézett, meglehetősen macsós frizurát viselt, ami Koczka szerint nemigen illett a karakteréhez. Éppen ezért – természetesen az ő beleegyezésével – felül kissé megritkították, és tépettre vágták. A végeredmény igencsak meggyőző, nem igaz?

 

„Pszichológia az egész!”

Koczka már három éve felel a sztárpalánták frizurájáért. Néhány hajkölteménye divatot teremtett Magyarországon. „Oláh Ibolya frufrus haját vagy Tóth Gabi alul kiborotvált séróját gyakran kérik tőlem, akik eljönnek hozzám vágatni” – mesélte a lány, aki szerint a megasztáros munkában az az egyik legjobb dolog, hogy szabad kezet kap a fejeket illetően.

„Abból, ahogy valaki belép, köszön és kezet fog velem, nagyon sok mindent le tudok mérni róla, és aztán ennek megfelelően alakítom ki a frizuráját. Tulajdonképpen pszichológia az egész, tíz év alatt volt módom belejönni” – avatott be a részletekbe Koczka, aki, bár híres arról, hogy kedveli az extrém formákat, elsősorban nem arra törekszik, hogy minél feltűnőbbé varázsolja „pácienseit”. „Az a legfontosabb célom, hogy kényelmes, könnyen kezelhető és használható hajat vágjak mindenkinek. Persze nem árt, ha mutatós, de ugyanolyan fontos, hogy a viselője érezze jól magát tőle!” Figyuzz.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: