2010-05-12 15:27:08• hírek • Blikk

Eszenyi Enikő: Fáj, ha el kell küldeni valakit!

Olykor kacagtató, olykor viszont fájdalmas a feladata Eszenyi Enikőnek a Megasztár zsűrijében. A Vígszínház igazgatónője kedden a Blikkben járt, ahol válaszolt olvasóink kérdéseire, és elismerte: a TV2 tehetségkutatójában a számtalan szórakoztató, komolytalan produkció mellett sok tehetség is jelentkezik, de a legfájdalmasabb, amikor olyanokat kell elküldeniük, akiknek szemében ott él a vágy, a hit, de a tehetségük mégsem elég.

A Kossuth-díjas színésznőt kedden másfél órán át tartotta szóval a chatelők és telefonálók áradata, akik persze nemcsak a Megasztár kulisszatitkaira, de a Vígszínház jövőjére, a színházak helyzetére, és kevéssé ide illő módon, de Eszenyi tervezett frizuramódosításaira is kíváncsiak voltak.
A színészrendező türelmesen állta a rohamot, pedig lett volna hova sietnie - kedden este Börcsök Enikő fekvőgipsze miatt immár a második darabba kellett beugrania, minimális próbával.

- Vasárnap a Mindent anyámról, kedden pedig az Augusztus Oklahomában című előadásokban helyettesítettem Börcsök Enikőt - mondta Eszenyi.

- Bár a kollégák sokat segítettek, ez rengeteg szöveg; egy kétszáz oldalas darabról van szó, így a hét végén még olvasnom kellett a szerepet. Jövő hétfőn is én játszom, remélem, addigra megtanulom kívülről. Eszenyi tehát a Megasztár zsűritagsága és a Víg irányítása mellett most két beugrással is megbirkózhat, de úgy érzi, amióta igazgatója lett a társulatnak, ahol színészéveit a főiskola óta töltötte, még jobb lett a kapcsolata a kollégákkal, akik fél éjszakáikat áldozták a próbákra a beugrás sikeréért.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: