2016-07-09 23:28:45• hírek • Kocsis Zoltán

Eső tépázta kutyás nap

Ha kutyás-gazdis nap, akkor zivatar! A szatmárnémeti Alpha K9 kutyakiképző iskola idén másodszor szervezte meg a Dog Day elnevezésű eseményét, ám azt tavalyhoz hasonlóan idén is elmosta az eső.

Persze a szatmári kutyusokat és gazdáikat nem olyan fából faragták, hogy teljesen lemondjanak a számukra kitalált napról. Még akkor sem, ha olykor úgy zuhogott, mintha dézsából öntötték volna. És még akkor sem, ha nagyszalontai és kolozsvári vendégek meghátráltak.

A Dog Day így a kutya-gazdi futóversennyel kezdődött. A gazdák Vetésen magukra kötötték kutyáikat, majd közösen tették meg a mintegy tíz kilométert a Vashídig.

A folytatásban, immár az Alpha K9 strand melletti telepén az ügyességi versennyel összekötött szépségverseny tartotta lázban a résztvevőket és azokat a nézőket, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére is kitartottak az esemény mellett. A versenyt végül egy német juhász nyerte, az egész naposra tervezett Dog Day szervezői pedig azzal a reménnyel zárhatták a napot, hogy talán jövőre az időjárás is kegyes lesz hozzájuk...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: