2015-06-16 09:38:13• hírek • Blikk.hu

Tolvaiék balhéitól zeng a ház

Folyton hangoskodnak, sokszor kiabálva veszekednek, és rendszeresen éjszakákon át buliznak – ezt állítják Tolvai Renátáról és Kállay-Saunders Andrásról a szomszédok.

A belvárosi ház egyik lakója a Blikknek panaszolta el, mennyire megkeserítik az ott élők életét a fiatalok. A szomszédnak, aki többször jelezte már az énekeseknek és a közös képviselőnek is a problémát, elege van már abból, hogy Reni és András életvitelükkel ennyire zavarják a többieket.

Reni szerint amiatt, hogy folyamatosan úton vannak, este dolgoznak, csak éjjel és hajnalban tudnak együtt lenni, amikor viszont minden sokkal erősebben kihallatszik. Ráadásul mind a ketten nagyon temperamentumosak, így ezt sokan félreértik.

– Az elején csak a hangosabb zene miatt voltak problémák, de az utóbbi hónapokban sok a hangos veszekedés. Üvöltöznek egymással, és egyre többször teszik ezt. Hallottam egyszer, hogy a lány amiatt pörölt Andrásssal, hogy már megint a haverjaival volt bulizni, miközben végre egy kis időt tölthettek volna el együtt – mondta a Nagymező utcai ház lakója.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: