2014-01-06 14:37:22• hírek • (x)

Esküvői kiállítást szerveznek a Grand Mallban

Egyesül a Grand Mariage és az Art Marriage - február 7-én nyílik meg az esküvői kiállítás a szatmárnémeti Grand Mallban.

Életed nagy eseményére készülsz, vagy éppen az esküvő-bizniszben dolgozol? Akkor most nagyon figyelj: véget ért Szatmárnémetiben a két esküvői kiállításos korszak! Egyesült a Grand Mariage és az Art Marriage, így most egy, de minden eddiginél színvonalasabb esküvői kiállítást rendeznek a szatmári megyeközpontban.

Erre február 7 és 9 között kerül sor, a tervek szerint pedig itt minden leendő ifjú pár megtalálja majd azt, amivel még különlegesebbé teheti esküvőjét. Lesznek itt ruhatervezők és esküvői ruha kollekciók, zenekarok képviselői és lemezlovasok, cukrászdák mutatják be édes kínálatukat és rendezvénytermek ajánlataival is megismerkedhetsz. A Grand Mallban bemutatják szolgáltatásaikat esküvői fotósok, videósok, úgyhogy minden ott lesz egy helyen, amire csak szükség lehet egy lagzi megszervezésekor.

Azok pedig, akik az esküvő-bizniszben dolgoznak, január 20-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A kiállítók számára a részvételi díj 150 lej, kiállítási standot pedig 15 euró/négyzetméteres áron lehet bérelni - legkevesebb 4 négyzetméternyi területet.

Helyfoglalással kapcsolatban a 0745-202-724-es telefonszámon vagy a marius.grandmall@gmail.com e-mailcímen lehet érdeklődni. További információk a 0745-521-042-es számon vagy az artmarriage2008@gmail.com e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: