2011-01-13 12:05:10• hírek • Szatmár.ro

Esküvői kiállítás lesz Szatmárnémetiben

A Show Time Entertainment Factory szervezi 2011 első nagyszabású rendezvényét Szatmárnémetiben, az esküvő, keresztelő és egyéb ünnepi rendezvényeket szervező cégek bemutatóját, a Wedding Expo és Bridal showt, március 4. és 6. között az Ady Endre u. 15 szám alatt található Városi Sportcsarnokban.

Most első alkalommal kerül sor Szatmárnémetiben egy ekkora szakkiállításra: a kiállítók 800 négyzetméteres területen mutatkozhatnak be az egybekelni szándékozóknak. A rendezvényt hagyományteremtő szándékkal szervezik meg és bíznak benne, hogy ez az esemény is bekerülhet a megyeszékhely legfontosabb programjai közé.

A rendezők szeretnének minél nagyobb számú közönséget a helyszínre csalogatni, ezért a városunkból, az országból és külföldről érkező kiállítok a legjobb ajánlatokat hozzák el a rendezvényre. A kiállítók bemutatják a legújabb menyasszonyi ruha kollekciókat, vőlegény öltönyöket és kiegészítőket, estélyi ruhákat, menyasszonyi csokrokat és virág dekorációkat. Az esküvő szervezők bemutatják mesteri szintre emelt teremdíszítő-tudományukat, a cukrászüzemek legcsodálatosabb torta
alkotásaikat és sütemény különlegességeiket, a fotó-videó stúdiók pedig a legeredetibb meghívókat és albumokat hozzák el magukkal. Az esemény palettáját bővítik még a zenészek és zenekarok, éttermek és esküvői sátrak, limuzinok és nem utolsó sorban az utazási irodák, akik a legjobb nászutakkal jelennek meg a kiállításon.

Minden ünnepi esemény egy különleges alkalom, ezért a kiállítok olyan csomagokat állítanak össze, hogy mindenki megtalálja a számára elérhető szolgáltatásokat, elősegítve azt, hogy az álomesküvő valósággá váljon.

Hogy egyedi és különleges hangulatot teremtsenek, a rendezők három napon át különböző látványosságokkal készülnek a látogatók számára a helyszínen felállított szinpadon, mint például esküvői ruha, estélyi ruha és vőlegényi öltöny bemutatók, élő zenekari fellépések, nyitótánc és társastánc bemutatók, mixershow és cocktail kóstolók, fodrász és smink bemutatók, sütemény és torta kóstolók és természetesen az elmaradhatatlan Tombola sok sok nyereménnyel.

Az érdeklődő céget a következő elérhetőségeken kérhetnek további információkat: 0758 072 572 - Trif Bea, 0758 072 573 - Puskás Ingrid.

A rendezvény plakátja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: