2010-09-01 09:44:09• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Tímea és Béla

Bemutatjuk nyereményjátékunk utolsó jelentkező párjának esküvői fotóit. Tímea és Béla idén június 19-én kötöttek házasságot.

"Mindketten szatmáriak vagyunk, 1998-ban ismerkedtünk meg a templomban, a konfirmációi előkészítőn, de majd csak 2003-ban gondoltuk úgy, hogy kipróbáljuk milyen egy párnak lenni. Közben én "elkerültem Kolozsvárra, majd később Béla is kapott ott egy állásajánlatot, így ő is felköltözött.

2008 júliusában, miközben én Tusnádfürdőn voltam egy táborban, ő otthon a barátnőmmel kitervelte a leánykérés minden apró mozzanatát, és úgy döntött, hogy lejön hozzám a hétvégére. Marosvásárhelyen kiválasztott egy gyönyörű gyűrűt, majd pénteken megjelent, és ridegen közölte, hogy komolyan el kellene beszélgetnünk, „Jobb lesz, ha leülsz" - mondta. Az egész olyan volt, mintha pontot szeretne tenni a kapcsolatunk végére, majd huncut módjára letérdelt és feltette a nagy kérdést. Kimondhatatlan boldogságot éreztem! Karácsonykor a szüleimtől is megkérte a kezem.

„Annak ellenére, hogy már évek óta ismertem a Timi szüleit, mégis nagyon izgultam, remegő lábakkal és reszkető hangon kértem a beleegyezésüket." - meséli Béla.

Istennek hála, idén június 19-én Isten színe előtt is megpecsételhettük szerelmünket. Jelenleg Szatmáron élünk albérletben, annak otthonossá tételével vagyunk elfoglalva, de reméljük, hogy a közeljövőben már a saját lakásunkat csinosítgathatjuk, amely majd ideális otthona lehet egy kisbabának is. Ha kívánhatnánk valamit, az lenne, hogy mindig úgy szeressük egymást, és olyan egyetértésben éljünk, ahogyan most." - mesélte el Tímea.














A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánta, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: