2010-08-25 13:44:51• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Szabolcs és Szabina

Újabb pár jelentkezett lagzifotós nyereményjátékunkra. Most Szabolcs és Szabina esküvői fotóit mutatjuk be olvasóinknak.

"2008-ban, karácsony előtt ismerkedtünk meg, és egy hét után mentünk először együtt szórakozni. Az este folyamán a szórakozó helyen az egyik fiú megkérte barátnője kezét, és mondtam a barátomnak: "Majd meglátod, Ő (Szabina) lesz a feleségem".  2009 szeptemberén elutaztunk együtt Görögországba, és a Meteóráknál megkértem Szabina kezét, és Karácsonykor, pont egy évre ismerkedésünk után, eljegyeztük egymást.

Idén, június 5-én kötöttünk házasságot. Attól a naptól kezdve hogy megismerkedtünk, nem telt el egy nap sem hogy ne lássuk egymást, és reméljük hogy ez így is marad. Ami a jövőt illeti, reméljük Isten megáld bennünket úgy ahogy eddig is tette, és gyarapodni fog a család." - mesélte el Szabolcs.



 


 



 

 








A fotókat a házaspár bocsájtotta rendelkezésünkre.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Lagzifotó-nyereményjátékra!

Hírportálunk nyereményjátékát ifjú házasoknak szánja, olyanoknak, akik idén vagy tavaly kötötték - vagy a  játék lezártáig kötik össze életüket egymással. A fődíj egy mini-nászút, pontosabban egy kényeztető hosszú hétvége a beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központban.

De mit is kell tenni, hogy részt vehessenek a játékban? Részletek ezen a linken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: