2008-12-17 20:17:45• hírek • Parajdi Andrea

Esküvői fotó: Renáta és Zoltán

Renátát és Zoltánt mutatjuk be ezen a héten olvasóinknak, akik október 4-én házasodtak össze Nagykárolyban.

Renáta(23) és Zoltán(23) osztálytársak voltak az általános iskolában, így egészen gyerekkorukig vezethető vissza a barátságuk. A középiskolai tanulmányaik idején már külön utakon jártak, így ritkábban találkoztak. A kapcsolatuk sorsdöntő pillanata az volt, amikor négy és fél évvel ezelőtt véletlenszerűen összefutottak az utcán.

 

-Éppen diszkóba tartottunk a barátaimmal, amikor Renáta jött velünk szembe az utcán. Megszólítottam és rövid beszélgetés után elkértem a telefonszámát. Aztán egyre sűrűbben találkoztunk, és szépen lassan kialakult köztünk a kölcsönös vonzalom - eleveníti fel Zoltán a kapcsolatuk kezdeti időszakát.

A fiatal szerelmesek már a tavalyi évben megtartották a polgári esküvőt, hiszen mindketten biztosak voltak abban, hogy egymásban megtalálták az igazit. A házasságkötéssel Zoltán szerint szorosabb lett a kettejük közti viszony, hiszen most már minden problémát megosztanak egymással, és nyíltabban beszélnek az érzéseikről. -Korábban is éltünk már együtt. A sors úgy hozta, hogy mindketten elvégeztünk Szatmárnémetiben egy  asszisztensi képzést, és ebben az időszakban lehetőségünk volt arra, hogy összeköltözzünk. A házasság mégis megerősített valamit a kapcsolatunkban - avat be a fiatal férj.

Mint kiderült Zoltán és Renáta, mindketten asszisztensi területen szeretnének elhelyezkedni, s a családalapítással várnak mindaddig, amíg sikerül megfelelő állást találniuk.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: