2009-09-04 15:30:04• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Réka és Zsolti

Rovatunkban ezen a héten Rékát (23) és Zsoltit (29) mutatjuk be olvasóinknak, akik az elmúlt hétvégén kötöttek házasságot.

Réka és Zsolti kapcsolata két és fél évvel ezelőtt kezdődött éppen Valentin napján. Réka mint mondja már korábban is ismerték egymást, csak akkoriban mindketten mással jártak, aztán a sors idővel úgy hozta, hogy sikerült egymásra találniuk.

Az ifjú férj tavaly július elsején egy közös nyaralás alkalmával kérte meg szerelme kezét. -Máltán töltöttünk néhány napot, Zsolti nagyon jól titkolta a lánykérési szándékát, így óriási meglepetést okozott, amikor feltette a nagy kérdést - meséli Réka.

Az esküvőre még egy évet kellett várni, a fiatal pár 2009 augusztus végén mondta ki a boldogító igent. -Imádtuk az esküvőnket, megpróbáltuk minden percét kiélvezni. Sokan azt mondják, annyi feladattal jár egy esküvő megszervezése, hogy nem kezdenék elölről. Mi másokkal ellentétben akár még százszor is végigcsinálnánk - mondja a fiatal feleség.

Réka és Zsolt éppen ma indultak el nászútra a görög Kréta szigetére, hogy édes kettesben tölthessék el házasságuk első napjait.



A fényképeket a Foto Sourir készítette. Cím: Szatmárnémeti, Stefan cel Mare 1 szám, www.sourir.ro.

Ha Ön is szeretné, hogy saját vagy barátai, rokonai esküvői fotói is láthatóak legyenek hírportálunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726 207 753-as telefonszámon.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: