2008-07-15 15:00:14• hírek • Szatmar.ro

Esküvői fotó: Kinga és Levente

A régóta meglévő lagzifotó rovatunk olvasóink körében hétről hétre nagy népszerűségnek örvend. A rovatunk kedvelőinek ezentúl néhány információval is szolgálunk a fiatal párok szerelméről, megismerkedésük és házasságuk közti időszakról vagy éppen a házasság utáni hónapokról. Bár nem az a célunk, hogy bemutassuk az igaz szerelemhez, és a boldog házassághoz vezető utat, azért mi úgy gondoljuk egyedülálló olvasóink néhány titkot mégis elleshetnek.

Kinga és Levente mindketten Tasnádiak, a szerelem előtt évekig barátok voltak. Kingától megtudtuk, hogy Levente húgával osztálytársak voltak így adódott az éveken át tartó barátság. Hogy hogyan alakult ki 5-6 év barátság után a szerelem? Ez még számukra is kérdés. Az első lépést Levente tette meg, azt követően, hogy Kingát egy nagy csalódás érte.

Akkoriban az immár ifjú feleség még nem állt készen egy újabb kapcsolatra, ezért visszautasította Levente közeledését, ám egy évre rá ő maga kezdeményezte a szerelmi kapcsolatot. S ahogyan a mesében is lenni szokott onnantól kezdve elválaszthatatlanok. Öt év együtt járás után döntöttek úgy, hogy idén május 3-án összeházasodnak.

Kinga és Levente szakmájukat tekintve is összeillenek, hiszen a feleség asszisztensként dolgozik egy családorvosnál, míg a férj asszisztens egy gyógyszertárban. Közeli terveik közt még nem szerepel a gyerekvállalás, mivel a családalapításhoz nagyobb otthonra lenne szükségük, viszont közös csemetét mindketten szeretnének.

S, hogy milyen a házasság utáni élet?? Erre a kérdésre a fiatal feleség csak annyit válaszolt:Tökéletes vele minden! Mi pedig azt kívánjuk maradjon is így hosszú éveken át.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail:\n csalogany2000@freemail.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: