2008-12-04 19:01:19• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Péter és Emőke

Péter (24) és Emőke (21) szinte napra pontosan három évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, amikor a fiatal lány ugyanarra a munkahelyre ment dolgozni, ahol Péter is alkalmazva volt.

-Mondhatnám azt, hogy részemről szerelem lett első látásra, hiszen hihetetlenül megfogott benne valami már az első találkozáskor - avat be az ifjú férj. Mint utóbb kiderült, Emőkének sem volt közömbös az új kolléga, hiszen egy hónap ismertség, és néhány SMS-váltást követően a fiatalok már egy párt alkottak.

Idén Valentin-napkor kérte meg Péter választottja kezét, akinek váratlan, ám annál kellemesebb meglepetést okozott a romantikus vacsora mellé kapott gyűrű. A boldogító igent augusztus 23-án mondták ki, majd Vásárosnaményba utaztak egy rövid nászútra. Azon kívül, hogy nagyszerű élményekkel tértek haza, ott tudatosult bennük igazán, hogy házastársak lévén immár összetartozik az életük. -Mivel korábban sosem éltünk együtt, nem tudtuk milyen lesz majd, ha minden nap együtt kelünk és fekszünk. Már ott a rövidke nászutunkon elkezdtük felfedezni és megtervezni a közös mindennapjainkat -meséli Péter.

A fiatal pár Nagymajtényban él, ahol jelenleg zajlik a közös otthonuk építése. -Miután elkészülünk a ház egy részével, mindenképpen szeretnénk gyerekekkel benépesíteni az otthonunkat -avat be a közös tervekbe a boldog férj.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

Péter és Emőke esküvői fotói.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: