2008-12-31 15:03:49• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Edina és Mitru

Rovatunkban ezen a héten Edinát(22) és Mitrut(25) mutatjuk be olvasóinknak, akik szeptember 27-én házasodtak össze.

A fiatal házasok két és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, úgy is mondhatnánk, hogy a munkájuk hozta őket össze.

Edina már akkoriban is pultosként dolgozott, és árubeszerzés céljából hetente több alkalommal is taxizott, egy jóképű taxisofőr pedig hamar elrabolta a szívét. Edina taxi-rendelésekor több alkalommal is a beszédes, és humoros Mitru ült a volánnál. -Hogy őszinte legyek az tetszett meg benne, hogy egész úton szórakoztatott, szinte be nem állt a szája. Munkámból adódóan én is sokat beszélek, így nálam szóba se jöhetett egy olyan srác, akiből húzni kell kifele a szavakat - emlékszik vissza Edina.

Edina taxi hívására egy idő után már mindig Mitru érkezett, a fiatalok így hamar egymásra találtak. Egy év együtt járás után összeköltöztek, majd a házasság ötlete is szinte magától értetődően merült fel. Az ifjú férj azóta munkahelyet váltott, s jelenleg kamionosként dolgozik - Nagyon sokat utazik, úgyhogy rengetegszer vagyok egyedül, és néha hihetetlenül unatkozom. Anyósom szokta mondogatni, hogy ilyen életforma mellett biztos, hogy sosem fogunk elválni - nevet Edina, akinek a férje megígérte, jövőre kap egy kisbabát, hogy sose legyen magányos.

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

Esküvői fotó:Edina és Mitru

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsájtotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail:csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: