2008-08-30 13:07:41• hírek • szatmar.ro

Esküvői fotó: Helga és Levente

Helga és Levente mindketten Kaplonyiak így a „látásból évek óta ismerik egymást” kifejezést kétség kívül ölthetjük rájuk. Hat és fél évvel ezelőtt mutatták be őket egymásnak, akkor pedig el is kezdődött a közös történetük, s egyenes út vezetett az oltárig. - Szinte magától értetődő volt, hogy össze fogunk házasodni, mivel a mögöttünk lévő évek bennünket igazoltak. A rövid mosolyszüneteken kívül, soha semmilyen komoly összezörrenésünk nem volt -meséli Levente, aki feleségét szépségén kívül, makacssága és önfejű természete miatt szereti. -Helga mindig eléri amit akar. Be kell vallanom minálunk én vagyok az, aki a legtöbb esetben enged. Habár nekem is hasonló a habitusom, a feleségem mégis bármire rá tud venni – magyarázza az ifjú férj.

A fiatal házasok élete az esküvő után sem változott meg nagymértékben - Korábban is rengeteg időt töltöttünk együtt, csupán annyival más a mostani helyzet, hogy saját magunk hozzuk meg a döntéseinket. A szükséges szabadságot megkapjuk egymástól, és sosem vagyunk féltékenyek – vázolja a jó házasélet titkát Levente.

Az ifjú férj azt is elmesélte lapunknak, hogy árubeszerző lévén a rugalmas időbeosztás következtében sokszor van úton, viszont felesége ezt is tolerálni tudja. - Már évek óta kialakult köztünk egy erős bizalmi szál, amely minden kapcsolat szilárd alapja. Bármennyit is dolgozom, egy biztos sosem vállalnék éjjeli műszakot, hiszen akkor nem tudnék minden este a feleségemmel elaludni - mosolyog Levente.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a \n szatmar@szatmar.ro Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címen.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: