2008-11-19 17:47:36• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Jutka és István

Másfél év boldog párkapcsolat után, Jutka (19) és István (22) augusztus 23-án házasodtak össze Gencsen.

A fiatal pár két évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, s néhány hónap barátság után kialakult köztük a szerelem. Korábban mindkettejüknek volt éveken át tartó komoly kapcsolata, viszont most érezték úgy, hogy megtalálták egymásban az igazit.

Jutka azt mondja férje a csendesebb, aki rendszerint vita nélkül rábólint feleségének döntéseire. -Nem találtam Istvánban hibát, hiszen egy nagyon szeretetreméltó személyisége van. A kapcsolatunk alatt megszoktuk egymást, és ezért is lett annyira természetes, hogy fiatal korunk ellenére házasságot kössünk. Nem bántuk meg, ugyanis sokkal jobb a kapcsolatunk amióta együtt élünk- meséli Jutka, akitől azt is megtudtuk útban van az első közös kisgyerekük is.

Jutka három és fél hónapja hordja szíve alatt kislányukat, akinek minden valószínűség szerint -hiszen a feleség így szeretné -Karoline lesz a neve.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: