2008-10-09 15:48:29• hírek • Parajdi Andrea

Esküvői fotó: Ivett és Tamás

Ivett (23) és Tamás (28) közel két év együtt járás után május 3-án kötöttek házasságot Kálmándon. Cikkünkből megtudhatják, hogy az ifjú férj milyen romantikus leánykéréssel vette le lábáról szerelmét.

A kálmándi származású Ivett korábban több alkalommal is találkozott a nagykárolyi Tamással, aki áruszállító lévén a Kálmándi boltban többször is megfordult. Egyik nap Ivett éppen a boltban vásárolt, amikor Tamásnak is ott akadt munkája. A fiúban mély benyomást keltett a lány, így nem is tétovázott sokáig, hogy megszerezze a telefonszámát, majd elhívja egy szórakozóhelyre. Ivett azt mondja párja első perctől kezdve tökéletes volt számára, hiszen már akkor érződött, hogy nagy szíve van. Fél év együtt járás után a pár összeköltözött, s mivel egyre nagyobb teret nyert a köztük lévő harmónia nem volt kétséges, hogy összeházasodnak. Ennek ellenére Ivett mégsem számított arra, hogy Tamás azon a bizonyos napon megkéri a kezét.

- Emlékszem, január 12-e volt, pontosan egy nappal Tamás születésnapja előtt, amikor mondta, hogy menjünk ki a szüleimhez Kálmándra. Elindultunk kocsival, ám félúton Tamás valami meghibásodást észlelt az autón, ezért kért, hogy szálljak ki. Mondanom sem kell, hogy hihetetlen ideges lettem, hogy miért most kell autót szerelni éppen ebben az esős időjárásban, amikor egyértelmű volt, hogy a kocsi kibírja a szüleim házáig, ezért aztán eszem ágában sem volt kiszállni. Tamás kiszállt. Aztán arra lettem figyelmes, hogy kinyitja mellettem a kocsiajtót, majd letérdel a sárba, s gyűrűvel a kezében felteszi a nagy kérdést. Alig bírtam igent mondani a meglepetéstől - eleveníti fel Ivett a lánykérés pillanatát.

Ivett arról is beszámolt hogy, decemberre várják első közös gyereküket, egy kisfiút. Mint mondja addig még el kell dönteniük, hogy az ifjú férj által preferált Márk, vagy a feleség véleménye szerint Dominik legyen a kis jövevény neve. Elhisszük, hogy nehéz a választás, ugyanis a kérdést illetően mi magunk sem tudtunk közös nevezőre jutni a szerkesztőségben.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: \n csalogany2000@freemail.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Ha szeretné, hogy Önnek, vagy kedves ismerőseinek az esküvői fotói is láthatóak legyenek honlapunkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot a rovat szerkesztőjével a 0726-207-753-as telefonszámon, vagy a\n szatmar@szatmar.ro e-mail címen.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: