2008-12-23 19:08:20• hírek • Szatmár.ro

Esküvői fotó: Ingrid és Adolf

Adolf (26) és Ingrid (20) több mint két évvel ezelőtt a mezőpetri falunapokon ismerkedtek meg egymással. Még aznap telefonszámot is cseréltek és az első randira is hamarosan sor került.

-Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy tudjam ő valóban hozzám való lány. Azon kívül, hogy aranyos, egy nagyon szelíd személyiség is. Ebben viszonylag hasonlítunk, így nem is jellemző ránk, hogy sokat veszekednénk -meséli Adolf. Mint mondja felesége, még egyetemre jár, így a lánykérés előtt, egy kis puhatolózással próbálta kideríteni, mit szólna választottja a házassághoz.

-Megbeszéltük, hogy a házasság alatt is ugyanúgy folytathatja a tanulmányait, és minden marad a megszokott formában, így neki sem volt ellenvetése az esküvővel - avat be az ifjú férj, aki azt is elmondta, október 4-i lagzijuk óta sokkal szerelmesebbek egymásba.

Az ifjú pár egyenlőre még nem tervez családalapítást, elsőként ugyanis a fiatal feleség el szeretne helyezkedni a szakmájában, közben pedig házfelújításba is kezdenek. -Természetesen vannak hosszú távú terveink, de nem sietünk el semmit, minden jön majd a maga idejében -szögezte le Adolf.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: