2008-07-22 17:30:37• hírek • Szatmar.ro

Esküvői fotó: Cornélia és Róbert

Lagzifotó rovatunkban ezen a héten Cornéliát (23) és Róbertet (21) mutatjuk be, akik áprilisban kötöttek házasságot Nagykárolyban.

Cornélia és Róbert évekkel ezelőtt, 2002-ben ismerkedtek meg egymással egy esküvőn. Az ifjú pár azelőtt sosem látta egymást, ám két héttel az ominózus esküvő után Kálmándon egy diszkóban ismét találkoztak. Innen indult a közös történet. Az elmúlt hat év alatt, bár sosem éltek együtt sok időt töltöttek egymás társaságában. Róbert Szatmárnémetiben élt, a nagykárolyi lány pedig ugyanitt járt iskolában, így minden szabadidejüket egymással töltötték.

Róberttől megtudtuk annak ellenére alakult ki a szerelmük, hogy szinte nincs is közös vonásuk, sőt felesége két évvel idősebb mint ő. -Nálunk sosem okozott gondot a korkülönbség, mindenben megértjük egymást. Bár más az érdeklődési körünk, mindig sikerül megegyeznünk. Talán annyi a hasonló bennünk, hogy mindketten makacsak és temperamentumosak vagyunk, olyan típusúak akik kiállnak az igazukért – magyarázta. S hogy mennyire sző vitákat köztük az önfejű tulajdonság? -Néha összezörrenünk, aztán valaki úgyis enged a végén – nevet Róbert.

A közös életük három hónapja tart, Róbert úgy véli ez az életforma milliószor jobb mint az együtt járás időszaka. Jelenleg épül közös otthonuk, amelyet majd mindenképpen szeretnének benépesíteni apró csemetékkel is.

A fényképeket Gacsó Kati fényképész bocsátotta rendelkezésünkre. Cím: Nagykároly P-ta 1 Mai Nr.1 telefon:0745828850. E-mail: csalogany2000@freemail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: